lauantai 3. syyskuuta 2016

Kutsu kauneuteen syyskuussa 2016

Kutsu kauneuteen -tapahtuma järjestetään Sokoksella maanantaista 5. syyskuuta sunnuntaihin 11. syyskuuta. Pidä tästä tapahtumasta todella paljon ja olenkin ilmoittautunut YSL:n ja Diorin kauneusiltoihin - ne ovat todella mukava tapa tutustua kauden uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Itseäni pisti silmään muun muassa uudet cushion-meikkivoiteet Lancômelta ja Diorilta sekä YSL:n Mon Paris -tuoksu sekä silmienrajaustussi, joita monet muutkin merkit ovat nyt lanseeranneet.


Kiinnostavimmat edut ovat mielestäni Yves Saint Laurentilla. Huulipuna on huimassa noin -30% alennuksessa. Kävin jo ensi viikko mielessäni katselemassa huulipunasävyjä sekä pyysin pienen näytteen Touche Éclat Le Tein -meikkivoiteesta. Pienen ostoksen tehtyäni sain kauneuspassin, jolla saa jokaisena päivänä -20% alennuksen yhdestä kosmetiikkatuotteesta. Kerättyään 3 leimaa passiin saa yhden We Care Icon -tuotteen, kun taas kuudella leimalla saa kaksi tuotetta! Tuotteet voi lunastaa tapahtumaa seuraavalla viikolla.


Yllätyksekseni olen myös mieltynyt YSL:n uuteen Mon Paris -tuoksuun, joten harkitsen vakavasti tekeväni tilaisuudessa siihen lähempää tuttavuutta. Yllättynyt olen siksi, sillä en ole aiemmin pitänyt kieloista, mutta nyt... Saa nähdä ostanko tuoksun. :)


Parrakasta miesväkeä varmasti miellyttävää seuraava tarjous: ostaessaan Mr Bear Family -tuotteen saa mintuntuoksuisen huulivoiteen kaupan päälle. Eräs tuntemani mieshenkilö valitettavasti ehti juuri ostaa itselleen partaöljyn sekä juuri tuon kyseisen huulivoiteen. Tuotteet ovat normaalihintaisia, mutta niihin voi hyödyntää kauneuspassin -20% edun.

Aiotko osallistua Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan ja onko ostoslista jo tehty? Mikä syksyn uutuuksista tai trendeistä kiinnostaa eniten?

Kuvat: Sokos.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti